Om oss

På KDIARY är vårt uppdrag att vara ett pålitligt varumärke som erbjuder bra hudvårdsprodukter. God hudvård betyder att ingredienser härrör från naturliga källor och är visade sig vara säkra och effektiva. God hudvård betyder också att dessa ingredienser är av högsta kvalitet och att alla produkter är fantastiska. Vi är engagerade i att leverera de bästa naturliga hudvårdsprodukterna eftersom vi vill berika våra kunders liv genom holistisk och naturlig välbefinnande. Produkter som vi säljer är inte testade på djur! Vi har vårt lager i Solna och skickar varorna därifrån. Det går även att hämta upp beställningar på vår adress Lundag.2B i Solna efter överenskommelse. Vi har funnits sedan 2017 då bildades vårt bolag Kdiary AB (org.nr: 559122-9348).

KDIARY grundades av Annie Song. Annie är född och uppvuxen i Sverige. Efter universitetet började Annie att arbeta för ett koreanskt företag i Sverige. Efter att ha hälsat på kollegor och vänner i Seoul, så väcktes intresset för koreanska skönhetsprodukter.

När vännerna flyttat tillbaka till Stockholm från Seoul, så saknade de alla innovativa och effektiva skönhetsprodukter till bra priser. Dessa fanns att hitta överallt i Seoul och var svårt att få tag på här. Efter att själv ha använt koreanska produkter och upplevt skillnaden i resultaten, så bestämde Annie för att starta KDIARY. 

KDIARY kan garantera att produkterna är äkta och säkerhetsställa kvalitén på allt vi säljer, då vi arbetar direkt mot våra leverantörer.

När jag startade KDIARY så föreställde jag mig ett ställe som var annorlunda jämfört med andra skönhetsbutiker. Det skulle vara kurerade produkter endast från Sydkorea. Det skulle vara ett ställe med vänlig atmosfär som välkomnar kunder som om de vore mina vänner. Ett ställe som avslöjar hemligheterna som så länge funnits i Sydkorea, vi öppnar upp en dagbok “the Korean Diary” med skönhetstips och tips om fantastiska produkter, för att du skall nå din bästa potential! För mig är Sydkoreanska skönhetsprodukter en game changer, därför grundade jag KDIARY!

Annie Song, grundare av KDIARY