Frakt

Fraktavgift

Vi skickar fraktfritt vid beställning över 500 kr. För övriga beställningar tar vi ut en avgift på 49 kr inklusive moms (39.20 kr exklusive moms).

Leveranstid 

Ditt köp packas och skickas normalt inom 24 – 48 timmar på vardagar. Helgdagsbeställningar skickas normalt på efterföljande vardag. Normal leveranstid är 1-3 dagar. Vi reserverar oss för eventuella förseningar i samband med högtider eller helger då det kan vara många beställningar som hanteras. Vi levererar produkterna med PostNord och paketet kan hämtas ut på närmaste utlämningsställe. Mindre paket som t.ex. sheet masks kan gå direkt till din brevlåda. Vi kommer be dig att ange ditt mobiltelefonnummer i kassan så att du vanligtvis kan få en SMS-avisering när ditt paket har kommit fram till utlämningsstället. Paketet ligger kvar i 14 dagar på leveransstället och därefter skickas det tillbaks till e-butiken.

Ej uthämtade paket

Det är upp till kunden att ange en giltig och korrekt leveransadress. Om KDIARY får tillbaka ett paket som skickats till fel adress eller inte hämtats ut skickar vi en faktura på våra frakt- och hanteringskostnader, för närvarande 200 kr.

Restnoterade varor och försenad leverans

Om vi inte kan skicka din leverans inom 1-3 dagar meddelas du via e-post. Om du inte godkänner ny föreslagen leveranstid har du rätt att häva köpet utan någon extra kostnad.