K-beauty for a happier, healthier, glowing skin!

Vi specialiserade på koreansk hudvård. Vår webbshoppen är som vanligt öppen 24/7 med 1-3 dagars leveranstid inom Sverige!

Många av våra produkter börjar ta slut på lager och vi glada att många har upptäckt vår butik! På grund av covid-19 så upplever vi leveransförseningar från våra leverantörer i Sydkorea, så det kan ta längre tid att fylla på vårt lager. Vi jobbar på det och vi kommer inom snar framtid få in nya produkter och märken som vi ser fram emot att presentera för er! Nästa leverans är beräknad till mitten av maj 2021.

Vi är baserade i Solna, Sverige och vi säljer även dessa märken Purito, iUNIK, Urang, Neogen, Tony Moly, Cosrx, Isntree, Whamisa, Sioris, Some By Mi, Modam, Yadah, Heimish, Pyunkang Yul, Beauty of Joseon m.fl.

Cruelty-free betyder att våra produkter är inte testade på djur!

Fri frakt oavsett belopp vid upphämtning varor på Lundagatan i Solna. Skriv en meddelande till oss i utcheckningen vid kassan, så kommer vi överens om en tid!

För att betala med Swish väljer du “Annat betalsätt” i kassan. Se även vår beskrivning hur man betalar med Swish under FAQ.


Nyheter

Kommer snart