K-beauty for a happier, healthier, glowing skin!

Vi specialiserade på koreansk hudvård. Vår webbshoppen är som vanligt öppen 24/7 med 1-3 dagars leveranstid inom Sverige!

Vi har regelbundet pop-up shops på företag och andra platser runt om i Stockholm, så håll utkik på social medier och vår webbshop för plats & tid! P.g.a. Covid-19 så har vi för tillfället pausat våra pop-ups. Därför har vi också valt att lägga till våra supersköna koreanska strumpor temporärt i vår webbshop, då många av våra kunder efterfrågat det! Strumporna är tillverkade i Korea, de är supersöta och så sköna! De säger att hemligheten är koreanskt bomull!

Nu har vi fått in två nya koreanska märken iUNIK och Purito. Dessa har redan blivit våra kunders favoriter, upptäck dessa märken du också!

Let’s tak about the sun!

New blog post in English is up “Let’s talk about the sun”, learn all about UVA, UVB, SPF, PA, physical & chemical sunscreens!

Cruelty-free betyder att våra produkter är inte testade på djur!

Fri frakt oavsett belopp vid upphämtning varor på Lundagatan i Solna. Skriv en meddelande till oss i utcheckningen vid kassan, så kommer vi överens om en tid!

För att betala med Swish väljer du “Annat betalsätt” i kassan. Se även vår beskrivning hur man betalar med Swish under FAQ.


Nyheter