K-beauty for a happier, healthier, glowing skin!

  • SIORIS Cruelty-Free Toxin-Free and Natural Korean Skin Care

More events will be added to August!

Korean Culture Festival 2019 in Kungsträdgården, our pop-up shop will be open to all!
When: Saturday 24th of August 2019. Time: 12:00-21:00
Where: Kungsträdgården, Stockholm
T-bana: Kungsträdgården

Gratis leverans i Stockholm (Kungsholmen) på ett miljövänligt sätt!

Nu återupptar vi testperioden fram till 28:e juni 2019 med gratis leverans av varor till arbetsplatser på Kungsholmen (gäller ej Stora eller Lilla Essingen) i Stockholm oavsett belopp. Leverans sker på ett miljövänligt sätt med cykelbud!

Om orderbelopp är under 500 SEK, välj “avhämtning” på check-out sidan och skriv in företag och gatuadress i “ordernoteringar”, så kommer vi överens om en dag & tid för leverans! Om belopp över 500 SEK och ni vill att vi levererar till er arbetsplats skriv in en notis under “ordernoteringar”.

Dessutom är det alltid fri frakt oavsett belopp vid upphämtning av varor på Lundagatan i Solna!

Cruelty Free

För att kvalificera sig till vårt utbud så skall produkterna inte vara testade på djur!

Några av våra märken

Pyunkang Yul är utvecklat av den kända Pyunkang Oriental Medicine Clinic i Korea. Varje ingrediens som används av Pyunkang Yul har blivit vald för att vara den mest skonsamma och säkra för huden. Få väl utvalda ingredienser som ger effekt och cruelty free gör att produkterna kvalar in i KDIARYs utbud.
Nu intar Yadah den skandinaviska marknaden och vi är så glada över att få vara med och lansera märket i Sverige! Yadah erbjuder mild och effektiv botanisk hudvård och smink. De använder ekologiska ingredienser certifierade från EcoCert.
SIORIS skapar hudvård med de färskaste ekologiskt odlade ingredienserna i Korea. Produkterna är effektiva och skonsamma för huden!
Urang är ett unikt lyxigt märke med ekologiska ingredienser och de har ett stort utbud av veganska produkter.
Aroma Yong fokuserar på naturens stora vilande och helande effekt. Framtagen av professionell aromaterapeut där ingredienserna är från ön Jeju, Sydkorea.
Aromaterapi är baserad på eteriska oljor. Dessa utvinns av medicinska växter, blommor, blad, stjälkar, frukt, rötter och frön. Vid inandning av doften av naturliga eteriska oljor genom näsan skapas ett stabilt sinne och lugn.